Taalkeuze (via Google Translate)

nl Nederlands

Contact

Wilt u een cliëntondersteuner inschakelen of informeren naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan op de volgende manieren:

Telefonisch: Wanneer u belt met Stichting OCO krijgt u direct een van de onafhankelijke cliëntondersteuners aan de telefoon.

E-mail: De cliëntondersteuners van gemeente De Wolden hebben allemaal een eigen specialisme. U wordt dus altijd geholpen door iemand die kennis heeft over uw vraagstuk of situatie. Uw mail wordt uiterlijk de eerstvolgende werkdag beantwoord.

Contactformulier: Na het invullen van het contactformulier reageert een cliëntondersteuner die gespecialiseerd is in uw vraagstuk of situatie. U ontvangt uiterlijk de eerstvolgende werkdag een reactie.

Als een vraag direct van een antwoord kan worden voorzien, dan doen onze cliëntondersteuners dat ook. In situaties waarbij dit niet mogelijk is, plannen we een afspraak met u in. Onze cliëntondersteuners komen graag bij u thuis om de situatie te bespreken. Als dit niet mogelijk is zoeken we een andere plek binnen gemeente De Wolden of ontvangen wij u graag in dorpshuis ‘t Neie Punt in Ruinen.

Stichting OCO
KVK-nummer: 76555372

Algemeen contactformulier