Taalkeuze (via Google Translate)

Welkom Yvonne!

Vanaf mei is onze nieuwe collega Yvonne de Haan gestart als cliëntondersteuner bij Stichting OCO De Wolden. Daar zijn we heel blij mee! Ze stelt zich graag even aan je voor:

Ik ben Yvonne de Haan, Ik ben getrouwd en we hebben 2 volwassen kinderen. Samen met mijn man woon ik in het mooie en gezellige Meppel. Ik mag graag wandelen met onze hond. Ik word enthousiast van de Scandinavische landen. Daar gaan onze vakanties ook naar toe. En natuurlijk gaat onze hond dan met ons mee.

Ik heb jarenlang gewerkt bij één van de grootste zorgverzekeraar van Nederland. Ik ben bekend met de wetgeving binnen ons zorgstelsel en weet hierin mijn weg te vinden. Veel ervaring op het juridische vlak van klacht tot bezwaarprocedures. Van ZVW tot PGB.  

Vanaf 2020 ben ik werkzaam als onafhankelijk cliëntondersteuner Wmo en Wlz. Het werk van een cliëntondersteuner is zeer afwisselend. Bij iedere hulpvraag en iedere cliënt bekijk ik steeds opnieuw wat het meest passend is. Het mooiste vind ik het contact met mensen. Ik heb oog en aandacht voor een ander. Als cliëntondersteuner werk ik in het belang van de cliënt.

Mijn werkwijze is om samen met u en voor u aan de slag te gaan.  Daarbij kunt u denken aan zorginhoudelijk advies, het aanvragen van een (her)indicatie, het helpen met het invullen van formulieren, ondersteunen bij gesprekken, contacten leggen met instanties, o.a. gemeente, zorgkantoor, zorgverzekeraar, sociale verzekeringsbank of gemeente etc.  

Werk is voor mij bevredigend wanneer het van betekenis is in het leven van anderen. Dit geeft mij energie, daar word ik blij van. 

U staat er niet alleen voor, ik sta naast u. We doen het samen.